Nou capítol del programa: "FEM ENERGIA"Temàtica: Tertúlia per parlar de les polítiques energètiques i com afecten a l’activitat empresarial. El preu de l’electricitat, les inversions en eficiència energètica.

Gravació: 19 de març
Lloc: Canal Taronja TV
Hora: 19 hores
Passi: 20 de març, 21 i 22 de març
Hora: Divendres 3 tarda i 12 nit. Dissabte 3 tarda i 10 nit i diumenge 3 tarda i 10 nit
Presentació: José Enrique Vázquez, director de BioQuat®


Convidats:

-Dr. Pere Palacín, catedràtic de la URL dins el departament d’Enginyeria industrial i actual director general d’Energia, Mines i Seguretat industrial de la Generalitat de Catalunya. És una de les persones més consultades i escoltades en el que fa referència al sector elèctric espanyol i europeu. La seva experiència a ENHER i a la Xarxa elèctrica espanyola el va portar més endavant a ser un dels participants en la posada en marxa del mercat elèctric espanyol en la seva liberalització el 1998.


-Emili Rousaud, director de Factor Energia. Va néixer el 1999 després de la promulgació de la Llei de Liberalització del sector elèctric, essent la primera companyia no vinculada a grups energètics que va obtenir l’autorització per part del Ministeri d’Indústria. Actualment, ofereix els seus serveis no només a empreses sinó que s’ha obert al mercat familiar.


-Encarna Baras, actualment és directora de sostenibilitat d’ICL Iberia, societat holding del Grup ICL a Espanya. Gran coneixedora de tot allò que gira al voltant de l’energia. Va ser directora de l’Institut Català d’energia i que esperem ens parli àmpliament dels projectes que te en curs l’empresa en la qual treballa i que de ben segur seran un futur molt bo per la nostra comarca i pel medi ambient.-Esteve Pintó, president de PIME a la Catalunya central. És gerent i propietari de l’empresa Domini ambiental i a l’hora des de la PIMEC es preocupa pel futur de les petites i mitjanes empreses del territori i sobretot perquè els costos energètics, una de les preocupacions del petit empresari sigui no tan elevat esperem en un futur imminent.

 

-Albert Melià, sots director de l’Agència catalana de consum, l’organisme preocupat per afavorir la vida del consumidor i ajudar-lo a afrontar el futur davant les grans despeses que empresaris i particulars afrontem.-Blai Paco, president de la Unió empresarial d’Anoia i gerent d’Intarex empresa informàtica, telecomunicacions i internet.-Miquel Alimentació


Per veure el programa AQUÍ

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Puedes dejar tu comentario. Gracias por participar.