Programa ANEM PER FEINA 20 Maig 2015

ANEM PER FEINA
20 de maig de 2015
Canal Taronja TV

Horaris de passi: Canal Taronja Bages, Berguedà, Solsonès, Anoia i Osona. 
  - El divendres 22 a les 15:00h i a les 23.30h.
  - El dissabte 23 i diumenge 24 a les 15:00h i a les 22.00h.


EN CONSIDERACIÓ A TOTS AQUELLS QUE PRENEN PART EN COMICIS ELECTORALS EL PROGRAMA ES PASSARÀ EL 29, 30 I 31 DE MAIG. PASSADES ELECCIONS

També es podrà veure a la xarxa de televisions digitals independents de Catalunya localitzades, entre d’altres, a Esplugues de Llobregat, Ripoll, Platja d’Aro, Tortosa o Puigcerdà.

El programa el podeu veure per Internet a 

http://canal-taronja-central.xiptv.cat/ a la casella de PROGRAMES, ‘Anem per feina’.


COORDINA:
-Jose Enrique Vázquez, Gerent de BioQuat®
 
TEMÀTICA:
-Empreses guardonades en estalvi i eficiència energètica


CONVIDATS:
- Emili Rousaud, director de Factor Energia. L'empresa va néixer el 1999 després de la promulgació de la Llei de Liberalització del sector elèctric, essent la primera companyia no vinculada a grups energètics que va obtenir l’autorització per part del Ministeri d’Indústria. Actualment, ofereix els seus serveis no només a empreses sinó que s’ha obert al mercat familiar.  

- Bàrbara Minoves. Delegada departament empresa Catalunya central.

- Ajuntament de Martorelles. Modalitat de Sensibilització. Premi al projecte "Energiètica", desenvolupat per l'Ajuntament de Martorelles, consistent en traslladar als usuaris l'ètica com a base de la utilització de l'energia, tot reflexionant sobre com consumir l'energia i sobre la responsabilitat ètica de l'estalvi. La campanya s'ha traduït en diferents actuacions adreçades a ciutadans, comerços i petites i mitjanes empreses, i en la creació d'un consell municipal de participació a l'ètica de l'energia.

- Allia RenovablesFerran Garrigosa. Modalitat d’emprenedoria i ocupació. Premi a l’empresa Allia Renovables, per a la constitució de l’spin off Allia Smart e-Mobility. La companyia, que ja treballava en la generació d’energia a partir de fonts renovables i en l’estalvi i l’eficiència energètica, pretén desenvolupar amb aquest projecte una nova oferta de mobilitat orientada a centres de negocis i que combina les energies renovables, el vehicle elèctric i l’eficiència energètica. En la fase de projecte pilot, la iniciativa ja ha creat 11 llocs de treball.


-Joan Roca, president Consell comarcal d’Osona. Modalitat de trajectòria. Premi al Consell Comarcal d’Osona. El jurat ha volgut distingir els 13 anys que la corporació porta actuant en matèria d’estalvi i eficiència energètica, mitjançant la creació d’una agència d’energia comarcal. A més de donar suport a una cinquantena d’ajuntaments i de dur a terme diferents campanyes de formació i difusió per a empreses i ciutadans, la corporació ha estat capdavantera en l’aplicació de criteris de control de la comptabilitat energètica, àmbit en el qual en l’actualitat controla fins a 2.000 punts de subministrament.

-Grup LSolé. Modalitat d’actuació o projecte en matèria d’estalvi i eficiència energètica. Premi a les empreses Larsa, Grup Soler i Arc BCN per la instal•lació d’una xarxa de calor a partir de biomassa a la muntanya de Montserrat. Les tres empreses han instal•lat una caldera de biomassa de 1,6 MW que permet abastir de calor i aigua calenta sanitària diferents edificis del complex de l’abadia de Montserrat, aconseguint uns estalvis del 29%. A més, el projecte s’ha desenvolupat en la modalitat de serveis energètics, mitjançant el qual l’instal•lador assumeix la inversió i la recupera a partir dels estalvis generats.

-ICAEN. Juanjo Escobar

-GCTEE. Josep Camprubí

-Pilar Goñi, presentació

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Puedes dejar tu comentario. Gracias por participar.