Pla d’Acció d’Eficiència Energètica a la Indústria de Catalunya

El proper 12 de juny està previst l’acte de presentació del Pla d’Acció d’Eficiència Energètica a la Indústria de Catalunya. L’acte tindrà lloc a l’Auditori del World Trade Center i hi participaran, a més del Conseller, el Secretari d’Empresa i Ocupació, el Director General d’Indústria, el Director General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, i la Directora de l’ICAEN.
Aquesta jornada pretén donar a conèixer el document de base del Pla d’Acció d’Eficiència Energètica a la  Indústria de Catalunya. A partir d’aquest document es proposa un treball conjunt amb les empreses industrials i les seves associacions sectorials per elaborar el Pla d’Acció definitiu.

DATA
Divendres, 12 de juny de 2015

HORA
De 9:15 a 10:40 hores

LLOC
Auditori World Trade Center
Moll de Barcelona s/n
Barcelona


PROGRAMA
9:15 h
Benvinguda
Sr. Pere Torres, secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Ocupació.
 
9.30 h
L’eficiència energètica com a factor de competitivitat. Les tendències europees Sr. Jordi Dolader, Enginyer Industrial i Consultor Energètic.
 
9.50 h
Presentació del Pla d’Acció d’Eficiència Energètica a la Indústria de CatalunyaSr. Antoni Ma. Grau, director general d’Indústria. Sr. Pere Palacín, director general d’Energia,Mines i Seguretat Industrial. Sra. Mercè Rius, directora de l’Institut Català d’Energia.

10.20 h
Cloenda
Hble. Sr. Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació.
 
10.40 h
Fi de l’acte

INSCRIPCIONS
Places limitades.
Cal confirmació d’assistència a través d’aquest formulari.


Més informació aquí
No hay comentarios:

Publicar un comentario

Puedes dejar tu comentario. Gracias por participar.