8a edició dels Premis EnerAgen

L’Asociación de Agencias Españolas de Gestión de la Energía (EnerAgen), l’Institut Català d’Energia i l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Agència d’Energia de Barcelona, organitzen la 8a. edició dels Premis EnerAgen com a reconeixement de les agències d’energia a les millors actuacions, dutes a terme per entitats i empreses, de foment i ús de les energies renovables i ús racional de l’energia i l’eficiència energètica.

En aquesta edició es premiaran actuacions desenvolupades al 2015 en les següents categories:

A.    Millor actuació de millora energètica en matèria d’Energies Renovables y/o Eficiència Energètica.


B.    Millor actuació de millora energètica en matèria d’Energies Renovables y/o Eficiència Energètica promoguda per ajuntaments o agrupacions d’ajuntaments de menys de 20.000 habitants en el seu conjunt.

C.    Millor actuació en matèria  de Sensibilització i Difusió de les Energies renovables i/o l’Eficiència Energètica

L’acte de lliurament de premis serà presidit pel Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Sr. Joan Aregio i tindrà lloc el proper 21 d’abril a les 19.30 h. al Recinte Modernista Sant Pau (Sant Antoni Maria Claret, 167 – Barcelona).

En aquest sentit, em plau d’adjuntar-vos la invitació per assistir a l’acte de lliurament que comptarà amb la presència de representants de les agències sòcies d’EnerAgen, i d’entitats i associacions catalanes de l’àmbit de l’energia.Confirmació d'assistència a través d'aquest ENLLAÇ

 
No hay comentarios:

Publicar un comentario

Puedes dejar tu comentario. Gracias por participar.