Hospital Sant Joan de Déu: Premi per l'ús d'energies renovables

Sant Joan de Déu rep un premi per l’ús d’energies renovables i eficiència energètica
Esquerra: Albert Bota Arque, director d'enginyeria de l'Hospital
Dreta:  Joan Aregio Navarro, Secretari d'Empresa i Competitivitat

L’Hospital Sant Joan de Déu ha obtingut el premi EnerAgen 2016 a la millor actuació en matèria d’energies renovables i/o eficiència energètica. L’acte d’entrega d’aquest premi, convocat per l’Associació d’Agències Espanyoles de Gestió de l’Energia (
ENERAGEN) , ICAEN i l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Agència d’Energia de Barcelona, ha tingut lloc el dijous 21 d’abril, a les 19:30 hores, al recinte modernista de Sant Pau, presidit pel Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya.


ENERAGEN és l’associació d’agències d’energia autonòmiques, locals o provincials existents a l’estat espanyol. Ara mateix està formada per 19 agències d’arreu, entre elles, l’Institut Català d’Energia.

L’ICAEN és soci d’ENERAGEN des de la seva creació al 2003. És actualment Vicepresident de la Junta Directiva i a partir del proper mes d’abril, amb la celebració de la seva Assemblea General a Barcelona, ICAEN esdevindrà President d’ENERAGEN per un mandat de dos anys. 

EnerAgen, a través de la seva Junta Directiva, convoca anualment en l’àmbit de les seves competències els Premis EnerAgen, com a reconeixement de les agències d’energia a les millors actuacions, dutes a terme per entitats i empreses, de foment i ús de les energies renovables i ús racional de l’energia i l’eficiència energètica. En aquesta edició s'ha premiat actuacions desenvolupades al 2015 amb les següents categories:

A.    Millor actuació de millora energètica en matèria d’Energies Renovables i/o Eficiència Energètica
B.    Millor actuació de millora energètica en matèria d’Energies Renovables i/o Eficiència Energètica promoguda per ajuntaments o agrupacions d’ajuntaments de menys de 20.000 habitants en el seu conjunt.
C.    Millor actuació en matèria  de Sensibilització i Difusió de les Energies renovables i/o l’Eficiència Energètica
 
Des de Bioquat® volem donar l'enhorabona a l'Ordre Hospitalària de Sant Joan de Déu per la seva tasca en favor de l'estalvi, l'eficiència energètica i les energies renovables. I fer arribar la nostra voluntat de continuar treballant amb força per seguir contribuint a l'èxit a través de la gestió de la contractació de l'electricitat i el gas natural.

I felicitar també a l'ICAEN per la seva pròxima presidència a ENERAGEN.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Puedes dejar tu comentario. Gracias por participar.