SUBHASTA COMPRA AGRUPADA ELECTRICITAT

Nota de premsa: CAMBRA DE REUS

CELEBRADA LA SUBHASTA DE LA OFERTA AGRUPADA D’EMPRESES  D’ELECTRICITAT DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE REUS
Es calcula que l’estalvi que poden obtenir les empreses que  contractin amb les comercialitzadores guanyadores pot anar fins al 20% sobre els seus consums actuals, ja que tots els preus obtinguts estan sota el preu mig de mercat.
Aquest matí la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Reus ha acollit la subhasta telemàtica de l’oferta agrupada d’empreses que ha organitzat la Cambra de Comerç de Reus, amb el suport de l’Ajuntament de Reus. En funció de la tipologia dels consums d’electricitat, s’han realitzat tres licitacions consecutives en què, les empreses comercialitzadores, han anat oferint, en subhasta cega, els seus millors preus, per sota dels de referència fixats per la Cambra, amb el suport tècnic de la consultoria BioQuat.


Les empreses adjudicatàries (guanyadores) de les diferents licitacions han estat:

a)    En alta tensió a compra a mercat (variable), AUDAX ENERGIA.
b)    En alta tensió a preu fixe, UNIC-GLOBAL LOGISTICS, SL (WATTSPORMENOS).
c)    En baixa tensió a preu fixe i variable, ENERGIA NARANJA.

Segons el tipus de consum, els estalvis de les empreses calculats sobre el preu mig de mercat de l’electre, podrien anar entre el 2% i el 20% a partir de les dades de les empreses que ja han manifestat el seu interès en la subhasta. Tal com s’esperava, els preus de l’electricitat que es podran contractar són especialment beneficiosos per a les micro i petites empreses.

El següent pas d’aquesta iniciativa de la Cambra és comunicar als interessats els preus finals que poden obtenir i es faran els càlculs d’estalvi personalitzat que es demanin. S’obre a la vegada un període de 40 dies per signar els nous contractes entre les adjudicatàries i les empreses que varen manifestar el seu interès i també les noves empreses que s’acullin a la oferta de la Cambra.

Pel que fa a la licitació de gas aquesta continua oberta en contacte amb les diferents companyies interessades.

Han presidit l’acte el president de la Cambra, Isaac Sanromà, i el regidor delegat de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, senyor Marc Arza. Els comentaris que s’han anat fent conforme avançava la subhasta han anat a càrrec de José Enrique Vázquez, director de la consultora energètica i ambiental,  BioQuat.

Reus, 6 d’abril de 2016.

VIDEO


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Puedes dejar tu comentario. Gracias por participar.