Ponències de la setmana del vehicle elèctric

Ja estan disponibles les ponències de la setmana del vehicle elèctric.EMPRESES

CONFERÈNCIA INAUGURAL “El context actual del petroli i la seva incidència en el futur de l’energia”, a càrrec de Sr. Mariano Marzo, catedràtic d’Estratigrafia i professor de Recursos Energètics i Geologia del Petroli a la Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona.

PONÈNCIA “Mobilitat elèctrica a comarques. Anar i tornar de la capital”, a càrrec del Sr. Santi Martínez Farrero, director executiu d’Estabanell Energia.ADMINISTRACIONS

EXEMPLE DE CAS D’ÈXIT “Fotolineres laborals metropolitanes”, a càrrec del Sr. Gil Lladó Morales, tècnic de la Direcció de Serveis Ambientals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

PONÈNCIA “El tractament del residu del vehicle elèctric”, a càrrec de la Sra. Meritxell Barroso, directora d’AETRAC (Associació d’empreses de tractament de vehicles fora d’ús de Catalunya).PARTICULARS

ESTUDI COMPARATIU real de despesa vehicle elèctric (compra, despeses de manteniment i desplaçaments) versus vehicle convencional, a càrrec del Sr. Joan Comellas, director tècnic de l’empresa CIRCONTROL.

AQUÍ 


I també una galeria d'imatges dels diferents actes i activitats realitzades.

Foto: José Enrique Vázquez, gerent de BioQuat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Puedes dejar tu comentario. Gracias por participar.