Power Quality - Els harmònics

3a edició Jornada sobre Power Quality. Els harmònics

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció: A mitjans de 2014, la Subcomissió del Sector Elèctric, integrada en la Comissió d'Energia del COEIC, va constituir el Grup de Treball de Qualitat del Subministrament Elèctric (actualment anomenat Power Quality), al que se li va encarregar que realitzés l'anàlisi d'aquest aspecte de la qualitat, i que formulés les propostes adients.

En aquest context, el Grup de Treball ha centrat els objectius en l'anàlisi dels fenòmens i situacions plantejades, ha identificat causes, definit i proposat les mesures més convenients, per tal d'assolir les millores desitjades, i racionalment aplicables.
Durant l'any 2016 el grup ha estat treballant en l'afectació dels harmònics a la xarxa i és en aquesta 3a edició de la jornada sobre Power Quality on s'exposarà el treball del grup i es debatrà sobre la problemàtica comptant amb els punts de vista dels operadors de xarxa, empreses proveïdores d'equips, empreses afectades, l'administració i experts.

Veure programa
Dates: Dimarts, 29 de novembre de 2016.
Horari: A les 8.45 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta. Barcelona.

Places limitades. Pot fer la reserva utilitzant la inscripció online o trucant per telèfon al 933 192 304 (de dl. a dj. de 8.30 a 18.00h i dv. de 8.30 a 14.30h).

PROGRAMA: Aquí
INSCRIPCIONS:  Aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Puedes dejar tu comentario. Gracias por participar.