Premis EXCEL·LÈNCIA ENERGÈTICA

7-3-2017
#premisenergia

Jornada de lliurament dels Premis d’Excel·lència Energètica, convocats per la Generalitat de Catalunya -a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN)- per reconèixer les empreses que han dut a terme projectes o actuacions remarcables en el camp de l’estalvi, l’eficiència energètica, el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques, i que permeten avançar en la transició cap a un model energètic més net i democràtic.
La Gneralitat de Catalunya premia deu empreses, entitats i institucions per la seva excel·lència energètica.

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha lliurat els Premis d’Excel·lència Energètica. 

El reconeixement a la trajectòria d’excel·lència energètica ha recaigut en el Grup de Gestors Energètics (34 anys d'història). El jurat ha valorat l’activitat d’aquesta associació de professionals vinculats a l’estalvi i l’eficiència energètica i a les energies renovables, que des de la seva fundació l’any 1983 han organitzat més de 200 actes, i també ha tingut en compte tant la seva independència de criteri davant dels grans operadors del sector i de l’administració com la seva capacitat d’acumular, renovar i transferir coneixement.

Els fundadors que a principis de Gener de 1983 van gestar aquesta associació: Enric Buatas, Ignasi Carreras, Joan Marcè, Francesc Contreras, Joan Calaf, Joan Xamaní, Manel Andrés, Eduard Solé. I els Presidents Joan Marcè, Albert Mitjà, Manel Nicolàs i José Enrique Vázquez

Podeu veure la resta de galardonats AQUÍ

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Puedes dejar tu comentario. Gracias por participar.