13ª reunió tècnica RUBÍ BRILLA

26 de maig de 2017 
COMPRA AGREGADA PER ESTALVIAR COSTOS

El proper 26 de maig tindrà lloc a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler de Rubí (C/Aribau, 5) la 13ª reunió tècnica Rubí Brilla. 

S'ha organitzat una jornada molt especial sobre Compra agregada d’energia elèctrica per abaratir costos, amb l’objectiu d’engegar i promoure la creació d’un grup de compra agregada d’energia a Rubí.
La jornada comptarà amb la ponència del Sr. José Enrique Vazquez, Gerent de l’empresa BioQuat i President d’Honor del Grup de Gestors Energètics. És un gran expert en els mercats energètics i té una dilatada experiència en la creació i gestió de grups de compra agregada d’energia, amb casos d’èxit com Mercabarna, CSUC, Sermuco i Afrucat. Comptarem també amb la participació del Sr. Manel Simon i Barbero, director general d’Afrucat, que ens explicarà la seva experiència  de 8 anys en la compra agrupada per a les seves empreses, via licitació electrònica, i un volum aproximat de 95GWh.

Les empreses o entitats interessades en assistir a la Jornada Tècnica, us podeu inscriure mitjançant el formulari que trobareu AQUÍ

Si teniu qualsevol problema podeu enviar un correu amb les vostres dades (nom, cognoms, empresa i càrrec) a l'adreça rubi_brilla@ajrubi.cat i us tramitaran la inscripció.

La reunió tècnica seguirà l’ordre del dia següent: 

9:15h - 9:30h. Recepció i lliurament de documentació.

9:30h - 9:45h. Benvinguda a càrrec del Sr. Rafael Güeto, Regidor de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local.

9:45 . 10:00h. Introducció a la compra agregada d'energia. A càrrec de la Sra. Marta Morera,  Coordinadora del projecte Rubí Brilla.

10:00h - 10:30h. Els mercats elèctrics i la gestió de la compra agregada d’energia. A càrrec del Sr. José Enrique Vazquez, Director de BioQuat i President d’Honor del Grup de Gestors Energètics.

10:30h - 11:00h. Torn de preguntes.

11:00h - 11:30h. Pausa cafè.

11:30h - 12:00h. Afrucat, un exemple de compra agrupada  de 95GWh d’energia en empreses de fruita. A càrrec del Sr. Manel Simón Barbero, Director General d’Afrucat.

12:00h. Torn de preguntes.

12:30h. Tancament i networking.

Organitza: 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Puedes dejar tu comentario. Gracias por participar.