El mNACTEC organitza la tercera edició del congrés sobre el vehicle elèctric "Som elèctrics!"

•    Ja s'han obert les inscripcions per a les jornades, que tindran lloc del 19 al 21 d'abril del 2018

•    El congrés vol ser un espai de divulgació i reflexió sobre nous models, tecnologies i experiències al voltant del vehicle elèctric

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitzarà del 19 al 21 d'abril del 2018 la 3a edició del congrés sobre el vehicle elèctric "Som elèctrics!". Les jornades volen ser un espai de divulgació i reflexió sobre nous models, tecnologies i experiències al voltant del vehicle elèctric.


Continguts del congrés
En un moment en què el ràpid avanç de la tecnologia i els estralls de la contaminació fan necessari prendre decisions valentes i actuacions conjuntes, "Som Elèctrics!" abordarà temes com la contaminació i el seu impacte en la salut, els nous serveis en mobilitat que marcaran el futur, el canvi de model social i la disrupció en el mercat, la connectivitat i la seguretat, l'avenç tecnològic que constata l'aparició d'un nou model d'indústria que haurà d'adaptar-se a aquesta nova societat i com impactaran tots aquests canvis de paradigma a nivell sociològic.

Hi participaran ponents referents en els àmbits de la ciència, la sociologia, la recerca, la innovació, el disseny de smart cities, així com les principals empreses del sector de carsharing i motosharing i d'app i els responsables del sector de l'automoció que han apostat per la mobilitat elèctrica.

Els continguts de l'edició d'enguany s'estructuren en quatre blocs, distribuïts en dos dies: Salut i societat, Societat i mobilitat, Tecnologia i empresa i Connectivitat i societat. Els interessats es poden inscriure a totes les sessions que vulguin. 
Els tres dies de "Som Elèctrics!", a la Rambla d'Ègara i a l'interior del mNACTEC s'exposaran vehicles, motos i bicicletes elèctriques, així com una atracció d'autos de xoc en al·lusió al logotip del projecte.  Paral·lelament, el mNACTEC oferirà una exposició sobre la contaminació i l'evolució del vehicle elèctric.

El mNACTEC
El mNACTEC és un dels tres museus nacionals reconeguts pel Parlament de Catalunya i té com a missió mostrar permanentment la implantació i l'evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya, la seva aplicació industrial i, especialment, la seva implicació i incidència social.

La seu del mNACTEC està situada a Terrassa, en un dels edificis fabrils més emblemàtics del modernisme català: el Vapor Aymerich, Amat i Jover, antiga fàbrica tèxtil dissenyada per l'arquitecte Lluís Muncunill i construït entre 1907 i 1908.


Més informació
http://mnactec.cat/somelectrics/No hay comentarios:

Publicar un comentario

Puedes dejar tu comentario. Gracias por participar.